Florist i Varberg

Om oss, vi som arbetar här:

Lars Nordin

Många års erfarenhet av eget företagande. Hjälper till med allt från upphängning av lampor till att bygga specialdesignade möbler. Kör även oftast våra begravningar och blomsterbud! Vår alldeles egna lilla hustomte!

Johanna Nordin

Florist och butiksföreståndare.
Jobbar mycket mot våra företag och har hand om event, hon finns ofta i butiken. Motto: ”It is a beautiful thing when a career and a passion come together”

Malin Antonsson

Florist, som varit anställd nästan från starten. Är mammaledig till sept 2016 men gör små inhopp ibland. Jobbat i branschen länge men nu var det äntligen dags för Varberg, vi ser framemot att ha denna duktiga Florist hos oss! Välkommen tillbaka, vi har saknat Dig!

Emma Hasselvind

Duktig florist som jobbat många år i branschen, tävlat i blomsterbinderi 2015 med fina resultat. Väldigt trendmedveten och stilsäker florist som är expert på begravningsbinderier, buketter och personlig service.

Ida Nilsson

Floristen som brinner för färg och form i både blommor och inredning, här hittar ni en tjej som gärna bjuder på tips om inredning och blommor, stilsäker som få och har koll på läget.

Sofia Hellekant

Vårt sprudlande energiknippe som kommer in på eftermiddagar och helger och förgyller våra dagar, mammaledig med några inhopp per vecka.

Judith Bonde

Duktig nyutbildad florist som jobbat extra hos oss i några år. Judith är alltid go mot kunderna och en trevlig medarbetare, hon ska jobba hos oss sommaren 2016.

Kontaktuppgifter

Tel: 0340-319 20
Skicka e-post »

Aktuella nyheter!

Besök oss i butiken

Norrgatans Blommor & Interiör AB
Norrgatan 26 • 432 41 Varberg
Karta / Vägbeskrivning »

Öppettider

Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 09.00-14.00

Skicka blommogram

Skicka blommogram till dina nära och kära! Blommor är alltid lika uppskattat.

Vi skickar blommor överallt i Sverige och världen genom Interflora.